Pozastavený účet a zrušení předplatného

Pozastavený účet

V pozastaveném účtu nelze využívat následujících funkcí Leadhubu:

  • nelze spouštět nové kampaně
  • nelze posílat hromadné e-maily
  • nelze synchronizovat audience s Facebookem

Při pozastavení účtu budou všechny běžící kampaně pozastaveny.

Všechny ostatní funkce Leadhubu ovšem zůstávají aktivní. Nejdůležitější z nich:

  • sledování zákazníku na e-shopu (pouze pokud je Leadhub doplněk stále nainstalován v Shoptetu)
  • export odběratelských listů
  • historie spuštěných kampaní a odeslaných hromadných e-mailů
  • výsledky všech kampaní
  • vytváření audiencí a segmentace zákazníků v Leadhubu

Zrušení předplatného

Pokud se rozhodnete zrušit předplatné, stačí pouze odebrat kreditní kartu v nastavení účtu v záložce Fakturace a platby. Váš účet bude pozastaven až na konci vámi ještě zaplaceného období.

Odinstalování doplňku v Shoptetu

Pokud odinstalujete doplněk přímo v Shoptetu, váš účet bude pozastaven až na konci zaplaceného období

Při odinstalování doplňku přestává fungovat sledování zákazníků na e-shopu. Doporučujeme tedy Leadhub pozastavit pouze odebráním kreditní karty.

Opětovná aktivace účtu

Jak na opětovnou aktivaci účtu zjistíte 📖 v tomto návodu.

Zodpověděl tento článek vaši otázku? Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Nastaly potíže s odesláním vaší zpětné vazby. Zkuste to prosím pzději.

Stále potřebujete pomoci? Kontaktujte nás Kontaktujte nás